HKDU Široki Brijeg uveo ekološko prezentiranje svojih poruka biračima


26.09.2012 08:50:04

U sklopu svoje predizborne aktivnosti u svezi skorašnjih Općinskih izbora širokobriješki ogranak HKDU-a je danas (utorak) na poseban način nastavio sa promoviranjem svoje stranke u središtu samog Širokog Brijega.

Naime, mnogi se žele pohvaliti o svojoj ekološkoj svijesti iako političke promidžbene plakate a bogme i one druge možemo vidjeti i na drveću i ostalim neprimjerenim mjestima, pa su članovi HKDU-a osmislili potpuno novi primjer plakatiranja za ovu predizbornu kampanju. Na širokobriješkom Trgu žrtava rata (na mostu) zajedno sa predsjednikom stranke Ivanom Musom te nositeljicom liste HKDU-a za OV Široki Brijeg Ivanom Bogdan postavili su svoje promidžbene plakate na drvenim postoljima.

Po riječima nositeljice HKDU-ove liste Ane Bogdan svrha ovakvog načina plakatiranja je buđenje ekološke svijesti svih političkih stranaka u ovo predizborno vrijeme i pokazati da se svoje promidžbene poruke biračima mogu predočiti i na ovaj način, kako bi bilo što manje lijepljenja po neprimjerenim mjestima.

HKDU nastavlja svoje predizborne aktivnosti između ostalog i daljnjim postavljanjem svojih ekoloških plakata na nekoliko mjesta u gradu.